Timpul
Adauga site-ul TIMPUL la favorite! Literatura | Arte vizuale | Arta spectacolului | Utilizator nou
   
Calendar
Calendar
Enciclopedia
Enciclopedia
Festival
Festival
Club
Club
Tineret
Tineret
Revista
Revista
Editura
Editura

Noua adresa de corespondenta a revistei TIMPUL
CP 1677, OP7 - IASI
Introduceti in casuta de mai sus cuvinte cheie sau un nume de artist pe care dorit sa il cautati (ex: interbelic )

Scrisoare cu noutati
Introduceti in casuta de mai jos adresa de e-mail la care vreti sa primiti ultimle noutati
Vreau sa primesc noutatileProiecte sustinute
Servicii Web Profesionale

Statistici site
Literatura: 2.875
Arta vizuala: 1.181
Arta spectacolului: 30
Comentarii: 1.522
Membri inregistrati: 1.677
ON: 0 membri / 2 musafiri
Total hituri: 580.600
Total vizitatori unici: 227.899

Link-uri recomandate
@ntonesei's BLOG
A.F.C.N.
Bogdan Ulmu
Casa de cultura "Mihai Ursachi"
Clubul Cinefililor
Dan Lungu
Dorin Tudoran
Editura UAIC
FESTIVALUL EuroART Iasi
Filosofi@lasi
Flacara Iasului
Fotografa
Hobbitul - Emil Brumaru
Hobbitul - Emil Brumaru
Iasi-City
Iasi-City
IASINET
ICR - Romania Culturala
IMPACT FM
IMPACT FM
Ioan T. Morar
Lucian Dan TEODOROVICI
Lumea cartii
Mihai MALAIMARE
NewsIasi
Paul Gorban
Polirom
Primaria Municipiului IASI
Radio Guerrilla
Radio Ia?i
Radio Ia?i
Serban Axinte
Stefan Abageru
StiLL ONline
Suplimentul de cultura
Universitatea "Al.I.Cuza"
Orisice intilnire in viata noastra,nu e o simpla intimplare, Liliana Mitric? - Publicistica / Literatura

Un om care traieste in spiritul valorilor ce sprijina viata nu va incerca sa dovedeasca nimic; nici sfintenia, nici bunatatea, nici puterea sa. De aceea oamenii de acest calibru traiesc mai degraba in izolare, dar atunci cand cerem exprimarea iubirii, s-ar putea sa-i intalnim, iar intalnirea cu ei ne poate schimba viata…
In viata nimic nu se intipla fara urmare. Orisice persoana cindva cunoscuta, a jucat un rol important,sau daca nu a jucat fiti siguri ca ceasul lor va veni. Noi,oamenii suntem prizonierii universului.Iar el dupa cum stim nu are inceput si nici sfirsit.Tu,esti o simpla cometa care se invirte prin imenul univers.Nu tii cont de timp,deoarece el nu exista. Timpul ne stapineste,nu noi il stapinim.Oamenii sunt doar niste trecatori prin timp.Timpul trece prin noi ,nu trecem noi prin el.
Persoanele care au facut parte din viata noastra ,sunt o particica din noi. Timpul petrecut impreuna a facut o mica istorie,o continuare a vietii precedente.Cometa se invirte la infinit. Un simplu trecator pe strada, nu e atit de simplu precum credem.Cu el poate te leaga multe in trecut sau te va lega in viitor.O batrinica care ai ajutat-o, de fapt poate fi mama ta sau chiar tu peste ani.Iarasi…tracatori ai universului. Nimic nu ramine fara urmare. Fiecare om ne ajuta la ceva.De la unul ai invata sa fii mai retras, de la altul sa fii mai smecher, mai comunicabil.In viata dam de foarte multi oameni, uneori mai buni,uneori nu prea…dar toti isi lasa urme…De la om rau poti invata foarte multe.Faci singur diferenta ce e mai bine pentru tine si ce nu. Rautatea din jur ne face sa fim stapini pe noi insine, ne fac puternici, tari de caracter,ne fac sa purtam masca, sa ascundem ceea ce ne doare.Doar cea care i-a dat omului intelepciune a fost durerea.Marea ei putere ne schimba viata, ne face zeite pe propriile sentimente ,propriile puteri. Singuri nu stim de ce suntem in stare, cit de tare ne poate fi firea. Fata reala a omului se vede la greutati, la durere. Atunci se intelege cit valoreaza el.
Fiecare despartire are plusul sau.Trebuie sa ne gindim de fapt cite lucruri bune luam din asta. E precum o lectie de la scoala, a sunat, am iesit din clasa,dar cel mai important este cu ce am iesit dupa usa.Am invata ceva, sau nu.Persoana data a facut parte din viata ta si va face…fara sa fii constient de asta,pentru ca inima totul pastreaza acolo la ea, undeva intr-un coltisor.Ea nu e in stare sa lase sa plece cineva din ea.Ea doar ii micsoreaza teritoriul,facind loc pentru alt ceva.
Nimic nu se intimpla ,ce nu ar trbui sa se intimple. Si terminati sa va plingeti pe destin ca e nedrept.Bucurati-va de orisice clipa, nu importa daca alaturi de persoana iubita, de cei dragi sau de cei care te fac sa fii trista.Bucurati-va de fiecare clipa de singurate sau de veselie, important este sa gasim esenta lor ,pentru ca datorita tuturor noi suntem cineva in devenire.


Nr. hituri: 1.774
Adaugat la data: 07:27:01, 28 Oct 2011
Comentarii material Nu exista nici un comentariu pentru acest material.